Nejnovější recenze ze sekce Nočníky
- Nic.
- Nestabilní, rádoby protiskluzové části jsou nefunkční a nedostačující,
- redukce na míse nedrží, klouže,
- při použití na prkénku, jsou schůdky krátké.
Rozhodně nekupovat.
- Dceři ještě nejsou ani 2 roky a moc ráda na nočníček chodí. Zpívá si s nočníkem a jásá pokaždé když se jí to povede : )
- Nepřinutim jí sedět na jinym nočníku
Snadněji se učí. Je i praktické prkýnko
- díky tašce skvěle přenosný
- ideální na cestování, do exteriérů i interiérů
- při cestách si dítě nemusí zvykat na více nočníků, má ten svůj všude s sebou
- jednorázové sáčky se někomu nemusí zdát moc ekologické
Z výrobku jsme naprosto nadšení. Je skladný,multifunkční, snadno použitelný a dobře omyvatelný. Na veletrhu FOR KIDS byl navíc ke koupi skoro o dvě stovky levněji. Rozhodně nelitujeme a doporučujeme všem s malými dětmi, kteří rádi cestují.
- dobrý materiál, přesně sedí naši malé na zadeček
dobrý výrobek
- Krasny, stabilni nocnik
- zadne nemam
Nocnik plne splnil me ocekavani, nezvrhava se, ma krasnou barvu a syn na nem sedi jiz v pul roce velmi stabilne. Hlavne na nem nejsou zadne opicarnicky :-)
super
Je to zabavnej nočniček pro male dětičky.A z touto značkou jsem maximalně spokojena :)
- Vsetko bolo v poriadku, rychly obchod, komunikacia aj dodanie..
- Nocnicek je perfektny
Vsetko v najlepsiom poriadku,
Mozem len doporucit.
- lehká údržba,hraní melodií se malýmu moc líbí
- je moc těžký,malý ho neunese,když si ho chce přistřčit k umyvadlu nebo skříňce
- pokud se bobek nedostane na obě kovová čidla,melodie nezačne hrát,přestože se dílo podařilo
- hůře skladný,moc velký
- hodně vysoký,roční dítě nedosáhne nožičkama na zem,aby mohlo bezpečně samo slézt
ačkoli má nočník spíše více proti než pro,jsme s ním docela spokojeni
- kvalitne vyroben
- zadne ostre hrany
- barevne sladen s radou pompon
kvalitni nocnik
pekne barevny
protiskluzne dno
zatim ceka na pouziti
- barevne sladeno s radou pompon
- velmi dobre provedeno
pekne barevne
kvalitni
jeste ceka na vyuziti
Vysoká přední stěna nočníku vhodná pro malé kluky.
- Tento nocnik je pevnejsi, zatim jsme nezkouseli.
Nocnik je dobry, ma vyssi operku.Design dobry.
- Líbí se mi, že je 3v1. Pro malého, který se teprve staví se zdá být zajímavý, neustále ho prozkoumává.
- Jen by se dalo vyčíst, že je dost vysoký, tudiž pro větší děti.
Doporučuji.
- kvalitní provedení, krásně barevný, účelně a snadno se s ním manipuluje.
- nemám výhrady
Všem doporučuju, praktický výrobek pro naučení dětiček na nočník.Synovi se velice líbí jak nočníček hraje, rád na něm sedí.Během pár dnů se na něj naučil chodit.
- stabilní
- zádová opěrka na bedra
- vysoký střed vepředu
- vzadu madlo na přenášení
- příjemně tvarovaný
- celkově vyšší nočník-snadněji se dětem sedá i zvedá
- odolná přední nálepka s hrošíkem
- vyšší cena
- malý výběr barevných variant
Nejlepší nočník,který naše malá vyzkoušela.
Klady i zápory uvádím v hodnocení.
Jednoznačně doporučuji.
Za den se syn naučil chodit na nočník. A vždy se mu líbilo, jak nočník zahrál.
- Nočník je krásný doufám,že je vnouček ocení.
- dítěti se dobře sedí
- ideální pro kluky
spokojenost
- Velmi pěkný nočník, stabilní, vzhledem k mnohostranému použití je investice na místě. Poslouží jako nočníček, prkénko na běžné wc a zároveň stolička. Nočník hraje příjmenou melodii, která dítě "nevyleká".Náš synek si kachničku hned oblíbil. Je lehounký a praktický k čištění. Stačí jen vyndat nádobku a není potřeba nosit cleý nočník. Mám zkušenosti,že při vylévání běžného nočníčku do wc se bohužel pokapala podlaha a vymývání nočníku je pracnější vzhledem k velikosti. To je velkou výhodou tohoto nočníčku.
Můžu jen doporučit. Máme kachničku stále v obývacím pokoji a při zavření prkýnka to nepůsobí jako "toaleta" v místnosti a tak není potřeba odnášet před návštěvou. Je to praktický a zároveň moc pěkný nočník.