Nejnovější recenze ze sekce Nočníky pro děti
- Nočník přestal hrát asi za 14 dní
- Odpovídá obrazku
- Na zdi drží dobře
- Parkrat si poposednul a nocnik se zlomil a ty hrany byly dost ostre proto nedoporucuji
- Moc se ohyba asi by to chtelo vic vyztuzit
Uz bych ho nekoupil celkem šmejd
- Kvalitní výrobek
- Redukce je dle ocekavani,zadna vytka :-)
- Pohodlné
- Fixace na misu by mohla byt veresena lepe, casto to sedatko nekam ujizdi
- Pěkný
- Pohodlný
- Opěrka zad
- Hudba není tolik hlasitá
- Pekna design. Ale dite nechteji tam kakat. protoze kvuli design. chce hrat s nim jako panenka.
- Na pohled hezké
- Nejde použít pod prkýnko, jak je popsané v návodu. Když se prkýnko přiklopí, zůstane o pár centimetrů ve vzduchu. Posadíte-li na něj těžší dítě, záchodové prkýnko se pravděpodobně brzy vylomí.
- Syn si hned oblíbil
- Lze seřídit výšku nožiček. Pasuje zatím na všechna WC, která jsme zkoušeli
- Vyrobeno z poměrně měkkého, poddajného plastu ... ale v zásadě to ničemu nevadí.
- Dětské sedátko je jistě potřeba.
- Je nutno dávat velký pozor, aby sedátko sedělo na sedátku pro dospělé. Toto sedátko, přestože je s protiskluzovou úpravou, na našem WC sedátku moc nesedí, ale ponecháváme si jej. Už jsme zkoušeli 3 dětská sedátka od různých výrobců, toto sedí nejlepe ze zkoušených.
Dětské WC sedátko je jistě potřeba, ale po zkušenostech je asi nejvhodnější zakoupit současně WC sedátko pro dospělé a WC sedátko pro děti hned při nákupu vyzkoušet. Uváděné rozměry jsou jen orientační.
Naprosto skvely nočník, malému se moc líbí a vydrží na něm sedět. Doporučuji všem;)
velký výběr,rychlé dodání
- Dosel v krabici a ostatnimi produkty nezabaleny a spinavy. Sice nebyl problem umyt, ale takto si nove zbozi nepredstavuju.
Krasny nocnik! Doporucuji! Ruzovy nocnik s medvidkem, kvalitni provedeni. Cz vyrobek.
Super
Dolu Dětská toaleta modrá
Přidáno: 13. prosince 2020
(naposledy upraveno 12. ledna 2021)
Zakoupeno v 4home.cz
- lehce omyvatelná, stabilní, zábavná
dobrá pomůcka při učení na nočník - dítě vidí rodiče na velké toaletě a chce je napodobit
- Splnuje co ma
- Dětský úsměv
vnučka je nadšená
roztomile
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »